Pályaválasztási nyílt nap volt az iskolánkban – Médiavisszhang

km_logoSegítség a pályaválasztáshoz: Pályaválasztási nyílt napot tartottak pénteken délután a KSZC Eötvös Lóránd Műszaki Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégiumában, ismertebb nevén a Gépészben. Az eseményen több száz nyolcadik osztályos tanuló, szüleik és pedagógusaik kaptak részletes tájékoztatást az iskola képzési formáiról, infrastruktúrájáról…”

kp_logoKitárta kapuit a Gépész: “Elkezdődtek a pályaválasztási nyílt napok Kaposvár középiskoláiban. Pénteken az Eötvös Loránd Szakgimnázium és Szakközépiskola mutatkozott be. Nyolcadik osztályos diákok és szüleik vendégeskedtek péntek délután a Gépészben. A diákok ezúttal több mint tíz szakmából válogathattak az intézmény nyílt napján…”

sl_logoKözépiskolai nyílt nap határvadász-toborzással Kaposváron: Pályaválasztási nyílt napon ismerhették meg péntek délután a továbbtanulás előtt álló diákok az Eötvös Loránd szakgimnázium és szakközépiskola kínálatát. Autó, motor, speciális berendezések és látványos bemutatók: a házigazdák igencsak kitettek magukért, nívós programot állítottak össze. Közel 400-an töltötték meg az aulát, s mutatja az érdeklődést, hogy a megnyitó után újabb fiatalok érkeztek…”