Pályaválasztási nyílt nap az Eötvösben

Kedves 8. osztályos tanulók! Tisztelt Szülők! Kedves Végzős Osztályfőnökök!

Ezúton is tájékoztatunk minden érintettet a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 2016. évi pályaválasztási nyílt napjáról. Somogy megye legnagyobb középfokú oktatási intézményeként iskolánk rendkívül széles körű képzési palettát kínál a pályaválasztás előtt álló 7. és 8. osztályos tanulóknak, így a Kaposvári Szakképzési Centrumhoz tartozó intézményünkben a legtöbb diák megtalálja a neki megfelelő továbbtanulási lehetőséget.

Felkészült, sok éves tapasztalattal és megfelelő szakképesítéssel rendelkező tanáraink várják azoknak a tanulóknak a jelentkezését akik:

  • Szakgimnáziumi érettségit szeretnének: rendészet és közszolgálat, sport (katonai), informatika, gépészet, közlekedésgépész, villamosipar és elektronika, valamint távközlés ágazatban.
  • Gépészeti, közlekedési vagy elektrotechnikai szakmát tanulnának: ipari gépész, hegesztő, gépi forgácsoló, karosszérialakatos, járműfényező és villanyszerelő szakközépiskolai képzésben.
  • Iskolánk műszaki infrastruktúrája, szabadidős létesítményei és az iskola közvetlen szomszédságában levő kollégiuma biztosítja azt, hogy minden tanulónk otthonosan érezze magát a középiskolai diákévek alatt.

Annak érdekében, hogy minden érintett megismerhesse iskolánkat, feltehesse kérdéseit és kellő információ birtokában a legjobb döntést tudja meghozni,

pályaválasztási nyílt napot tartunk

2016. október 7-én, pénteken 15.00 órától 17.30 óráig,

amelyre szeretettel várunk minden érdeklődő diákot, szüleit és kísérő tanáraikat!